Kwaku Festival Ghana toont Afrikaanse diaspora de weg terug naar huis

celebrating Kwaku festival

Kwaku Festival Ghana moet in drie jaar een brug slaan tussen Suriname, het Caribisch gebied en Ghana. Dit is het voornemen van Gilo Koswal, initiatiefnemer van het creatieve evenement dat in oktober voor het eerst wordt gehouden in Efua Sutherland Children’s Park in Accra, de hoofdstad van Ghana.

Met het festival speelt de Nana Mbroh Foundation in op de aankondiging van Ghana’s president Nana Akufo-Addo dat 2019 “The Year of Return” is“. Akufo-Addo kondigde een serie van activiteiten aan die mensen van Afrikaanse afkomst overal ter wereld moeten aanmoedigen om de “reis naar hun thuis te maken.” Kwaku Festival Ghana is door de Ghanese autoriteiten geaccrediteerd als één van deze activiteiten.

Lees hier het hele artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Laat een reactie achter

Kwaku Festival Ghana

Een festival💃🏾🕺🏾 waar de diaspora en de lokale bevolking elkaar vinden in harmonie en vaardigheden uitwisselen terwijl ze plezier hebben.🌟🌟🌟

Recent Posts

Follow Us

Inschrijven niet meer mogelijk!

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor het festival en de tour. Volgend jaar is het weer mogelijk. Meld u aan om een notificatie te krijgen wanneer de inschrijvingen weer mogelijk zijn.