Boekings voorwaarden / Algemene voorwaarden

Boekingen

Nadat de boeking is bevestigd wordt er een boekingsovereenkomst opgesteld, de boeking is dan definitief.

Visum & paspoort

Voor reizen naar Ghana is een visum vereist. Nana Mbroh Foundation biedt een professionele afhandeling van de vereiste reisdocumenten. De kosten van de standaard visumaanvraag zit inbegrepen in onze pakketprijzen. De verstrekte gegevens en documenten worden altijd vertrouwelijk behandeld. Na het aanleveren van een geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig voor vertrekdatum) en een pasfoto wordt het visum binnen 7 werkdagen geleverd, samen met de vliegticket en de vertrekbrief met de relevante reisinformatie naar Ghana, mits de hele reissom voldaan is.

Tarieven 

De genoemde prijzen zijn (tenzij anders aangegeven bij de boeking): per persoon, gebaseerd op een 2 persoonsbezetting in een tweepersoonskamer, inclusief standaard ontbijt, tourkosten in Ghana, visumkosten en standaard retour vliegticket. We behouden ons het recht om de reissom te wijzigen indien (nieuwe) heffingen zoals visumkosten, brandstoftoeslagen, vervoerstoeslag, BTW, toeristenbelastingen, veiligheidstoeslagen en wisselkoersen daartoe aanleiding geven. Verhogingen van de kosten worden altijd vooraf aangekondigd en worden netto doorberekend per reiziger.

Toeslag eenpersoonskamer 

Indien er een keuze gemaakt wordt voor een eenpersoonskamer, wordt er toeslag doorberekend op de verblijf accommodaties.

Verblijf 

De verblijf locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van netheid, comfort en rustige omgeving. De kamers zijn voorzien van: airco / ventilatie, sanitair, eventueel flat screen TV en koelkast.

Luchtvaartmaatschappij 

Het is onze intentie en streef om altijd een non stop vlucht, vanuit Amsterdam, te boeken. KLM (tenzij anders is aangegeven) is de luchtvaartmaatschappij die wij zolang dit mogelijk is kiezen als vervoerder.

Gezondheid 

Voor het eigen genot en dat van de groep is het belangrijk dat reizigers in goede gezondheid verkeren tijdens de tour, reizigers moeten zonder hulp van mede reizigers en de tour leiding kunnen deelnemen aan deze reis.

Verzekeringen 

Wij adviseren een voldoende dekkende reisverzekering en annuleringsverzekering voor alle deelnemers.

Annuleringen 

Bij annulering worden altijd annuleringskosten in rekening gebracht. 

  • Vanaf bevestiging / akkoord tot aan 100 dagen voor vertrekdatum zijn de annuleringskosten gelijk aan 30% van de reissom per persoon. 
  • Vanaf 100 tot en met 31 dagen voor vertrekdatum zijn de annuleringskosten 50% van de reissom per persoon. 
  • Vanaf 30 dagen voor vertrekdatum zijn de annuleringskosten 100% van de reissom per persoon.
  • Daarnaast wordt bij iedere annulering €35,- administratiekosten per persoon in rekening gebracht.

Foto’s / video’s 

Tijdens de tour is het gebruikelijk om mooie momenten vast te leggen. Overleg altijd met de overige deelnemers of zij geen bezwaar hebben om op beeld te komen. Respecteer ook het bezwaar van de mede reizigers. Ook kan de tour leiding aan de groep vragen om een bijzonder groepsmoment vast te leggen op beeld voor promotie doeleinden van Nana Mbroh Foundation. Deelnemers zijn niet verplicht hieraan mee te werken.

Inschrijven niet meer mogelijk!

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor het festival en de tour. Volgend jaar is het weer mogelijk. Meld u aan om een notificatie te krijgen wanneer de inschrijvingen weer mogelijk zijn.