Voor wie is het toeristische pakket?

Dit tourpakket brengt u langs de diverse historische en bezienswaardige plekken in
Ghana. Op een ontspannen wijze wordt u geïnformeerd over de schokkende geschiedenis van Ghana en de culturele rijkdom van het land.

Pacific hotel

De Pacific Hotel is een kleinschalig familiehotel op slecht 30 minuten afstand van Kotoka Int. Airport. Het hotel beschikt over ruime nette tweepersoonskamers en is voorzien van airco/ventilatie, toilet en badkamer. Het hotel heeft 2 verdiepingen (zonder lift), 15 kamers en is gesitueerd langs een meer,. Aangrenzend ligt een grote groene tuin met kokospalmen en 3 grote zomer hutten voorzien van relaxstoelen en 2 hangmatten. De sfeer van het hotel is ontspannen kunt bijkomen van alle activiteiten. Het zeer gastvrij personeel staat  24/7 voor u klaar. Verder is er een was- en strijkservice aanwezig en wordt er dagelijks ontbijt geserveerd tussen 7 en 9 uur ‘s ochtends

Het pakket is inclusief:

Wat moet u zelf regelen:

Betalingsregeling:

Paspoort van de aanvrager moet:

Download de tour programma

Toeristisch / historisch pakket

Verblijfs-mogelijkheden

Eenmalige kosten:

€1500
16 dagen
Boeking

Nadat de boeking is bevestigd wordt er een boekingsovereenkomst opgesteld, de boeking is dan definitief.

Annuleringen

Veelgestelde vragen

Voor een bezoek aan Ghana is het verplicht om u te laten vaccineren tegen gele koorts. Daarnaast zijn er één of meerdere vaccinaties die worden aanbevolen.

Engels is de officiële taal in Ghana. Daarnaast worden er nog verschillende lokale talen gesproken.

Ghana heeft een tropisch klimaat. De temperaturen schommelen het gehele jaar tussen de 25 en 35 graden. In het regenseizoen van juni tot september is er gemiddeld 3 keer per week een zware regenbui.

Net als in Suriname komt in Ghana malaria voor. Indien u een bezoek naar het binnenland plant, worden voorzorgsmaatregelen sterker aangeraden dan bij verblijf in de hoofdstad.

 In Ghana is het twee uur later t.o.v. Nederland. En 3 uur vroeger t.o.v. Suriname.

Boekingsformulier

Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Inschrijven niet meer mogelijk!

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor het festival en de tour. Volgend jaar is het weer mogelijk. Meld u aan om een notificatie te krijgen wanneer de inschrijvingen weer mogelijk zijn.