Voor wie is het spiritueel pakket?

Dit tourpakket gaat dieper dan alleen maar het bezichtigen van de historische plekken. Deelnemers met dit pakket zullen op gepaste wijze hun eer betonen aan de voorouders die onrecht aangedaan zijn. Zang, dans, verhaal vertellingen en plengoffers zijn enkele van de diverse uitingsvormen.

Anomabo ressort

Het Anomabo resort is gelegen op Anomabo, 116 km ten westen van de hoofdstad Accra en langs de kustlijn. De stad was ooit een belangrijk centrum van de slavenhandel en heeft nu één van de meeste slavenforten van Ghana. 

 De naam “Anomabo” betekent letterlijk “vogel rots”, vanwege een bijzondere rots in de buurt waar zeevogels tijdens bepaalde seizoenen nestelen. Deze rots heeft volgens de oudere bewoners een spirituele karakter . 

Het resort ligt in een unieke palmachtige omgeving en is zeer toegankelijk. Met uitzicht op de Atlantische Oceaan en  parelwitte zandstranden, zult u uw ogen uitkijken.

Atiwa Guesthouse (basis locatie spirituele groep)

Atiwa Guesthouse ligt in de stad Ashonman., zo’n 16 km van Dzorwulu en 17 km van de hoofdstad Accra. De bed & breakfast beschikt over gratis WiFi, een bar, een gemeenschappelijke lounge en een terras.

Alle accommodaties zijn voorzien van een zithoek, flatscreen-tv met satellietzenders en eigen badkamer (incl. gratis toiletartikelen en een bad of een douche). U kunt tegen een toeslag gebruikmaken van handdoeken en beddengoed.

Ook wordt er elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd..

Tegen een toeslag kunt u gebruik maken van de pendeldienst van en naar de luchthaven Kotoka International (22 km van de accommodatie)

Het pakket is inclusief:

Wat moet u zelf regelen:

Betalingsregeling:

Paspoort van de aanvrager moet:

Download de tour programma

Spiritueel / historisch

Verblijfsmogelijkheden

Eenmalige kosten:

€1650
16 dagen
Boeking

Nadat de boeking is bevestigd wordt er een boekingsovereenkomst opgesteld, de boeking is dan definitief.

Annuleringen

Veelgestelde vragen

Voor een bezoek aan Ghana is het verplicht om u te laten vaccineren tegen gele koorts. Daarnaast zijn er één of meerdere vaccinaties die worden aanbevolen.

Engels is de officiële taal in Ghana. Daarnaast worden er nog verschillende lokale talen gesproken.

Ghana heeft een tropisch klimaat. De temperaturen schommelen het gehele jaar tussen de 25 en 35 graden. In het regenseizoen van juni tot september is er gemiddeld 3 keer per week een zware regenbui.

Net als in Suriname komt in Ghana malaria voor. Indien u een bezoek naar het binnenland plant, worden voorzorgsmaatregelen sterker aangeraden dan bij verblijf in de hoofdstad.

 In Ghana is het twee uur later t.o.v. Nederland. En 3 uur vroeger t.o.v. Suriname.

Boekingsformulier

Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Inschrijven niet meer mogelijk!

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor het festival en de tour. Volgend jaar is het weer mogelijk. Meld u aan om een notificatie te krijgen wanneer de inschrijvingen weer mogelijk zijn.