Boek een pakket dat bij u past

Wij hebben verschillende pakketten samengesteld aangaande uw interesse. Mocht u iets meer vrijheid willen kunt u kiezen voor de backpacker, Wilt u meer een toeristisch tour ervaren kiest u voor de toeristisch pakket, Als u een diepere ervaring wilt hebben gaat u voor de spirituele pakket. Mocht u er niet uit komen kunt u contact met ons opnemen.

Backpackers

De backpacker pakket geeft meer vrijheid en regie in uw reis. U bepaalt zelf uw verblijfplaats en uw bezienswaardigheid programma. Deelname aan bepaalde gezamenlijke activiteiten is inbegrepen. Aan de hand van een bezienswaardigheid /activiteiten overzicht bepaalt u zelf aan welke gezamenlijk activiteit u met de reisgroep wilt deelnemen (op basis van vervoer).

Verblijfsmogelijkheden

In dit pakket zijn de volgende accommodaties mogelijk:
  • Lokale bevolking
  • Hangmat (strand of dorp)
  • Tent (strand of dorp)
  • Hotel/guesthouse naar keuze (zelf regelen)

Basis kosten:

Verblijf bij lokale bevolking, hangmat of hotel/guesthouse naar keuze, deelname aan bepaalde groepsactiviteiten, deelname speciale Kwaku Festival Ghana programma.
€950
16 dagen

Toeristisch / historisch

Dit tourpakket brengt u langs de diverse historische en bezienswaardige plekken in Ghana. Op een ontspannen wijze wordt u geïnformeerd over de schokkende geschiedenis van Ghana en de culturele rijkdom van het land.

Verblijfsmogelijkheden

In dit pakket verblijft u in de volgende accommodatie(s):
  • Hotel (3 sterren)

Basis kosten:

Vervoer, ontbijt, toeristische & historische plekken, entertainment (clubs/night live), deelname speciale Kwaku Festival Ghana programma
€1500
16 dagen

Spiritueel / historisch

Dit tourpakket gaat dieper dan alleen maar het bezichtigen van de historische plekken. Deelnemers met dit pakket zullen op gepaste wijze hun eer betonen aan de voorouders die onrecht aangedaan is. Zang, dans, verhaal vertellingen en plengoffers zijn enkele van de diverse uitingen.

Verblijfsmogelijkheden

In dit pakket verblijft u in de volgende accommodaties:
  • Guesthouse (3 sterren)
  • Beachressort

Basis kosten:

Vervoer, ontbijt, bijzondere & historische plekken, uitgebreide culturele programma, spirituele en geestelijke begeleiding, “Door of Return” certificaat, deelname speciale Kwaku Festival Ghana programma.
€1650
16 dagen

Inschrijven niet meer mogelijk!

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor het festival en de tour. Volgend jaar is het weer mogelijk. Meld u aan om een notificatie te krijgen wanneer de inschrijvingen weer mogelijk zijn.